U današnje vrijeme svi smo puni želja koje se gomilaju iz dana u dan, a u isto vrijeme imamo dosta stvari koje smo prestali koristiti i sada one stoje sa strane i prikupljaju prašinu, iako su i dalje u odličnom stanju. I upravo tu na scenu stupa Djoraj, ne da vam očisti prašinu u stanu, nego da vaše neželjene stvari zamjeni onima koje želite.

 

Djoraj nastaje 2022. godine kao jedinstvena platforma za razmjenu u Hrvatskoj. Želja nam je olakšati ljudima proces razmjene koji ponovno postaje sve popularniji i time dolazimo na ideju o platformi koja služi isključivo za razmjenu, a ne podržava prodaju, te koja bi spajala ljude prema njihovim ponudama i željama u približnoj novčanoj vrijednosti kako bi dobili najbolje rezultate pretrage i zamjene.

 

 

 

 

 

Registracijom na stranicu i unosom vašeg oglasa tj. stvari koju želite zamijeniti platforma vas povezuje s korisnikom čiji se oglas poklapa s vašim oglasom i željama. Što bolje i detaljnije opišete vašu želju, to vas preciznije možemo spojiti s točno onim što vama treba, a to može biti uistinu bilo što. Postoje tri opcije povezivanja, direktno povezivanje jedan na jedan, direktno povezivanje jedan na dva što znači da je troje korisnika u kombinaciji i treća opcija, ukoliko nema direktnih povezivanja, a to su oglasi koji bi vas možda mogli zanimati. Nakon toga kontaktirate korisnika s kojim se podudarate, dogovarate detalje razmjene i to je to!

 

 

 

Komentari: