Znači odlučili ste se za registraciju. Odlično! Tu smo da vam pomognemo. Napravili smo detaljan vodič za objavu oglasa i definiranja svojih želja za razmjenu. Pa krenimo! Korak 1 - Djoraj

Prije svega morate izabrati kategoriju u koju spada vaš oglas tj. stvar koju želite zamijeniti. Odabirom jedne od ponuđenih kategorija, otvara vam se mogućnost odabira potkategorije i ostalih detalja Morate ispuniti sve potrebne podatke da biste mogli nastaviti.

Nakon što odaberete kategoriju, unosite opće podatke i karakteristike svoga predmeta za razmjenu. Uzeli smo za primjer unos oglasa automobila. Prvo upisujete naziv i procijenjenu vrijednost oglasa kako bi vam se prikazivali oglasi približne vrijednosti. Naglašavamo da unos procijenjene vrijednosti nije tu radi prodaje oglasa nego da bi što uspješnije obavili razmjenu. Djoraj nije stranica za prodaju!

 

 

Platforma vam omogućuje unos svih detalja vašeg vozila kao što su prijeđeni kilometri, snaga motora, godina proizvodnje i mnogi drugi. Poželjno je da ispunite što više podataka kako bi ostvarili što bolje poklapanje s drugim korisnicima.

Na kraju ispunjenog upitnika nalazi se slobodan prostor za opis oglasa vašim riječima.

 

 

 

 

Nakon unošenja svoga oglasa, slijedi unošenje vaših želja. Prvo unosite naziv želje, te odabirete lokaciju pretrage želje i dodajete osnovne informacije poput kategorije i potkategorije kojima odgovara vaša želja. Ukoliko to želite, možete unijeti novčani raspon želje. Ako taj dio ne ispunite, platforma Vas automatizmom spaja s drugim oglasima koji su približne vrijednosti vašeg oglasa.

Nakon unosa osnovnih informacija platforma vam ponovo izlazi u susret sa detaljnom ponudom opisa vaše želje odabirom dodatnih filtera. Što je preciznije opišete, to ćete na kraju biti zadovoljniji sa razmjenom.

 

 

 

 

 

Na dnu obrasca s desne strane, odabirom „zaključi želju“, spremili ste trenutno upisanu želju. Nakon toga odaberite „objavi oglas“ i to je to.

Spremni ste za đoranje! Želimo vam puno sreće u razmjenama 😊

 

Komentari: