Dobrodošli u novu eru razmjene!

Iako je Djoraj bio omiljena platforma za razmjenu dobara među korisnicima diljem Hrvatske, danas smo ovdje da vas upoznamo s velikim promjenama koje stižu na ovu popularnu platformu.

Jedna od najuočljivijih promjena koju ćete primijetiti odmah će biti novi i moderan dizajn. Naš tim stručnjaka za korisničko sučelje i dizajn uložio je mnogo truda kako bi stvorio intuitivno i estetski ugodno iskustvo za korisnike. Novi dizajn donosi svježu paletu boja, poboljšanu navigaciju i suvremen izgled koji će vas oduševiti.

Jedna od ključnih poboljšanja koja smo implementirali jest bolja preglednost stranice. Uz novi dizajn dolazi i poboljšana organizacija sadržaja kako biste lakše pronašli oglase koji vas zanimaju. S novim filterima lakše ćete pronaći ono što vam treba ali i spojiti se s drugim korisnicima i izvršiti zamjenu. Ne morate više pretraživati beskonačan broj oglasa – omogućeni su vam precizni rezultati pretrage.

Svjesni smo da je povjerenje ključno u oglasniku za razmjenu i zbog toga smo uveli dodatnu opciju koje poboljšavaju kredibilitet kako bi ga bez straha koristili i povezali s drugim korisnicima.

Naravno, ne bismo zaboravili ni na mobilno iskustvo. Sa zadovoljstvom objavljujemo da će nova aplikacija biti dostupna za preuzimanje na vašem mobilnom uređaju. Bez obzira jeste li korisnik iOS-a ili Androida, naša mobilna aplikacija omogućuje vam pristup oglasniku bilo kad i bilo gdje. Pregledajte oglase, komunicirajte s drugim korisnicima i dogovorite razmjenu na jednostavan način uz našu novu aplikaciju.

Ne čekaj da prodaš, zamjeni za ono što trebaš!

Komentari: