Većina poduzeća nikada ne iskoristi 100% svoga kapaciteta. Kao vlasniku tvrtke, poznati su vam troškovi neiskorištenih zaliha. Količina potencijalne neiskorištene vrijednosti je dosta velika.

Za tvrtke koje pružaju razne usluge to znači da će propasti ogromna količina vremena i prostora. Ne možete se vratiti u prijašnji dan i zaraditi vrijednost neprodane hotelske sobe, praznog oglasnog prostora ili nenaplaćenog sata.

BarterPay rješava ovaj problem. BarterPay je kanadska platforma koja poslovnim subjektima pruža mogućnost razmjene svojih dobara i usluga. Možete ponuditi svoje usluge na platformi te zaraditi Barter Credits™. Jedan Barter Credit™ jednak je jednom kanadskom dolaru. Bez obzira na to tko kupuje vašu robu ili usluge, možete uzeti svoje novozarađene Barter Credits™ i iskoristiti ih u razmjeni s bilo kojim drugim korisnikom u mreži kako biste nadoknadili novčane troškove. Tvrtke više nisu ograničene na stil tradicionalne razmjene jedan na jedan. Sada je to sustav jedan prema više u kojem svi rade zajedno kako bi podijelili svoje neiskorištene resurse i uštedjeli novac.

Znači možete sve  neprodano vrijeme, prostor i inventar pretvoriti u punu vrijednost!

Djoraj također ima kategoriju USLUGE u kojoj možete ponuditi usluge svoga poduzeća ili višak dobara te ih zamijeniti za druga dobra i usluge bez korištenja novčanih sredstava. To je dobar načine uštede novca, a istovremeno iskoristite resurse koje su ostali neiskorišteni u poslovanju.

 

 

Komentari: